Rändteatri etendus "Mäng"

Rändteater Vaba Vanker kutsub  Karlova Teatrisse vaatama laste- ja noorte ekraanisõltuvusteteemalist lavastust "MÄNG". Etendused 3. veebruaril kell 10.00, 12.00 või 14.00


Lavastus "MÄNG" noorest Jussist on mitmetasandiliselt mänguline ning vaadeldav igas vanuses inimesele. Läbi ootamatute juhtumiste, seikluste ja hea huumori jõuab Juss lähemale erinevate mängumaailmade mitmekesisusele. Kuidas leida mäng, kuidas end mängu sisse ära kaotada ja kuidas iseend läbi mängu taas üles leida – seda saab laval läbi sõbraliku nalja, muusika ja tõsiste teemade näha ja kogeda. Vaadake ka lavastust tutvustavat videot SIIT!


Rändteater Vaba Vanker on tegutsenud alates 2012. aasta suvest olles publikuni toonud eriilmelisi lavastusi, milles on põimunud tänapäev sellega, mis vanadest aegadest meieni on jõudnud. 2015. aasta veebruarikuus tõime ellu noore näitekirjaniku Peep Maasiku lühinäidendi põhjal lavastuse "Mäng", mis räägib laste ja noorte ekraanisõltuvusest ning pöörab tähelepanu laste erinevatele mängimisviisidele tänapäeval. See on inspireeritud lapsepõlvest, arvuti- ja pärismängudest, täiskasvanuks saamisest ja lapseks jäämisest olles samas lõbus-õpetlik peegeldus täiskasvanutele, mille läbi paremini suhestuda tänapäeva noorte virtuaal- ning pärismaailmaga.

Lavastuse sihtgrupiks on 1.-9. klassi õpilased, õpetajad ning lapsevanemad. Etendus kestab 40 minutit (lisaks järgneb etendustele huviliste olemasolul arutelu nähtu üle koos näitlejatega). Pileti hind Karlova teatris vaid 5€! Piletid on müügil pool tundi enne etenduse algust kohapeal, pileteid on võimalik broneeerida aadressil vabavanker@gmail.com!

Laval: Ivo Reinok, Rauno Kaibiainen, Kirsti Villard, Artur Linnus
Lavastaja: Loore Martma
Kunstnik: Marion Undusk
Muusikaline kujundaja: Maarja Soomre
Valguskunstnik: Mari-Riin Villemsoo
Teatri loominguline juht ja produtsent: Maili Metssalu

Kõike head soovides
Kadri Sprenk
Rändteater Vaba Vanker