Tähelepanu! PlussMiinus Matemaatikavõistlus 28.veebruaril.

Tere, matemaatikahuviline!

Meil on hea meel teatada, et populaarne PlussMiinus Matemaatikavõistlus toimub taas juba 28. veebruaril ning on mõeldud kõikidele 2.-7. klassi õpilastele. Võistlus toimub Tallinnas ja Tartus ning teste on võimalik lahendada eesti ja vene keeles. 

Rohkem infot võistluse kohta ning registreerimine meie kodulehel: http://www.plussmiinus.edu.ee

See on juba kolmas PlussMiinus MTÜ poolt korraldatav matemaatikavõistlus ning hea meel on tõdeda, et populaarsus ja nõudlus kvaliteetsete ning huvitavate võistluste järele aina kasvab. Meie eesmärgiks on pakkuda õpilastele meeldejääv kogemus, võimalus end proovile panna uues keskkonnas, võrrelda enda teadmisi teiste vanusekaaslastega ning süvendada huvi matemaatiliste teadmiste vastu. Koostöös TTÜ ning uuendatud ainekomisjoniga garanteerime ülesannete kõrge kvaliteedi ning anname õpilastele tõelise suurvõistluse kogemuse.

Huvitavad ülesanded, vinged auhinnad, sõbralik õhkkond, minioni maskott ning võimalus oma lemmik kuulsusega rinda pista on vaid mõned põhjustest, miks PlussMiinus Matemaatikavõistlusel osaleda.

Auhinnad:
1. koht - Samsung galaxy tab
2. koht - Kaameraga droon
3. koht - PlussMiinus käekell

Aktiivseima klassi auhind - 5D filmi "Robinson Crusoe" külastus Viimsi Kinos kogu klassile!

Aktiivseima õpetaja tiitel - õpetaja, kelle õpilasi osaleb võistlusel kõige rohkem, saab tunnustuse ning pääseb väljateenitud puhkusele Viimsi Spasse! (osalevate õpilaste nimekirju ootame hiljemalt 28. veebruariks e-mailile plussmiinusmtu@gmail.com)


Näeme Võistlusel!

Parimate soovidega,
PlussMiinus MTÜ