Aprillis toimub Tartus rahvusvaheline hariduskonverents


21. aprillil toimuval konverentsil võetakse kokku projekti TULUKE käigus omandatud teadmised. Huvilisi oodatakse registreeruma kuni 15. aprillini.

Tartu Linnavalitsus viis perioodil juuni 2014 kuni aprill 2016 ellu projekti "Tõenduspõhine uus lähenemine - uus koolikultuur Eestis (TULUKE)", mille raames pööras tähelepanu koolikultuurile, kaasaegset õpikäsitust toetavale klassikultuurile ning kogukonna ja kooli koostööle.

"Projekt võimaldas meil õppida, arendada rahvusvahelisi haridusalaseid koostöösuhteid ja olla haridusuuenduse keskel. Need teadmised ja kogemused, mis me saime, on hindamatud. Vahepeal isegi tundus, et omandatud kogemused viisid meid igapäevaelust kaugemale ja panid rohkemat tahtma, kui see hetkel võimalik on," meenutas projektile tagasivaatavalt projektijuht Kairit Peekman. "Soovime projekti TULUKE lõpukonverentsil jagada rahvusvahelisi teadmisi ja rääkida saadud kogemustest kõigiga, kes tunnevad huvi koolikultuuri kujundamise, kaasaegset õpikäsitust toetava õppekeskkonna ning kooli ja kogukonna koostöö vastu."

Konverents toimub 21. aprillil kell 9.30-16.15 Tartus Dorpati konverentsikeskuses. Konverentsil teeb Eesti esindajana peaettekande Tallinna Ülikooli haridusteaduste instituudi direktor Kristi Vinter, kes räägib õpetaja rollist uues koolikultuuris. Konverentsil esinevad Jane Murray Northamptoni ülikoolist, Hanne Jahnsen Stavangeri ülikoolist ja Markku Lang Oulu ülikoolist.

Konverentsil osalemise soovist tuleb teada anda 15. aprilliks registreerimislehel: http://goo.gl/forms/aF088ahg7z

Ootame huvilisi osalema!